dimarts, 4 de desembre del 2007

Sortida d'empresa a Quermençó


Bona nit,


Des de la direcció creiem oportú fer una sortida d'empresa on els nostres socis cooperativistes podràn relaxar-se d'aquests dies de tanta feina. En aquesta ocasió, s'ha escollit el magnífic paratge de Vilajuïga i el seu castell medieval on ben segur serà del nostre encant.

Finalment la data escollida serà el dijous 6 de desembre. Amb un sol dia creiem tenir prou temps per descansar profundament i preparar-nos per l'estressant temporada nadalenca.

Aquest cop farem el trajecte amb tren. Ens trobarem tots per marxar a les 9.30h del matí a l'estació, davant mateix de les guixetes. Cadascú haurà de dur-se dinar preparat de casa ja que aprofitarem per fer picknic a la zona del castell. L'hora de tornada, si no hi ha retards importants a la lína de trens serà a les 19.10h del vespre.

Contem amb la presència de tots els nostres associats!

Recordeu que per qualsevol dubte podeu comptar amb els Caps. Atentament,

Agustín Camps.

3 comentaris:

claudieetaaaaa ha dit...

Bon dia a tothoom!
ahir l'excurció va estar geniaal! Encara que fossim molt poquets va estar molt i molt bé! Deixo el meu comentari perquè l'Aniol es queixa que ningú diu res de les fotos mai i tal...Ja saps qe ens encanten les fotos qe faas, per tant, estaría bé qe en pengessis algunes el més aviat possible de la sortida d'ahir a Quermençó :D un petonààs molt gran a tothom i que acabeu de passar un bon pont!
Aguuuur!

Unknown ha dit...

sisi, va star moltbe! :)

Quimet ha dit...

Home, l'Aniol fent pets al lavabo, la laura amagant-se en una taula de billar, l'Helena parlant sola amb una paret, la Mariona ballant sevillanes al bar i la clàudia jugant sola al futbolin va ser inigualable. Quin gran joc. Faltava el pessebre!

Quim.-