dilluns, 26 de novembre del 2007

Dimensió d'Empresa

El treball constant i el bon ritme auguren un nivell de comoditat i de benestar pel que fa als canvis a la oficina principal de CAU associats!! Sabem que és difícil la organització per a realitzar tasques al CAU, tot i que ens en vam sortir prou bé. Pròximament terra nou i parets noves! No obstant fem una crida a tothom que tingui sofàs en desús o semblants, per acabar d'acomodar les instalacions i així fer-les més confortables.


A la imatge, retem homenatge a un home que tot i la seva recent malaltia mai ens deixa d'impressionar, amb les seves disputes físiques, alhora que amoroses. Ell és el Don Joan del CAU, ell és el futur. Ell és el que ens anima en moments de pena...Sr Bernat Bosch, és vostè per la direcció de l'empresa, el treballador de la Setmana. Així, honorat el senyor Bosch per la seva tasca de cohesió dins la oficina burocràtica, els desitjem una bona setmana i estigueu atents a les adversitats que de l'empresa es poden derivar.


Molt atentament,

Agustín Camps.-

5 comentaris:

carlaa! ha dit...

ostrens.. saps Agustín no ho acabo d'entendre.. ho podres explicar un altre cop? o nu+ aclareix qè vols dir qe és en bernat, siusplau! =)

gràciees!

carlaa! ha dit...

ja està.. mho ha explicat la mama.. mira qe sóc curteta.. estaveu fent una broma! (eeeh mamions!)
jups!

fins demàà!

Aniol Bosch ha dit...

xD

carlaa! ha dit...

et fa riure?

carlaa! ha dit...

hohoho!
a mi també!